Toimitusehdot

Asiakkaan käytettävissä ovat Matkahuollon ja Postin palvelut.

Tuotteet voi myös noutaa Lahden toimipisteestä sovitusti.

Paketeissa toimitusikulut ovat 5,90-7,90 euroa (isommat tuotteet, kuten huonekalut 10,90-60,00 euroa). Toimituskulut näet kassalla ennen maksua.

Käytämme kierrätyspakkauksia lähetysten pakkaamiseen.

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-7 arkipäivää.

Kaikkiin tuotteisiin kuuluu 14 päivän palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole suoraan yhteydessä meihin.

Huomaathan, että palautus ei ole ilmainen. Voimme joko vähentää postimaksun tilauksesi hyvityssummasta, tai voit maksaa palautuksen itse Matkahuollon/Postin sivuilla. Kun palautus on hyväksytty, palatustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona) palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ei palautusoikeutta ulkomaan lähetyksille.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus.
Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta perimme 20 euron maksun.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com